"Nem a szervezet dolga, hogy fejlessze az embereket, hanem az emberek kapnak lehetőségeket arra, hogy fejlődjenek azáltal, hogy a szervezetben munkát végeznek. "
Tom Thomison

Mit várhatsz tőlünk, és mit nem?

Azoknak segítünk, akik olyan értéket akarnak teremteni a világ számára, ami a közös jót szolgálja. (Abban nem segítünk, hogy több profit legyen, a profitnövekedés következmény.)

Joachim Bauer az elismert neurobiológus kutatási eredményei alapján azt állítja, hogy “Neurobiológiai szempontból az emberi természet alapvető tulajdonsága a társas rezonancia és az együttműködés.” Egyetértve ezzel, a manapság szokásos trenddel szemben mi is abban hiszünk, hogy az emberek képesek, sőt szeretnek együttműködni, amennyiben van egy ügy, ami számukra fontos, ami kapcsolódik a személyes küldetésükhöz.

Alapszolgáltatásunk

Az alábbi, egymásra épülő blokkokból álló folyamaton keresztül végig kísérjük ügyfeleinket a társaság valódi küldetésének megtalálásától az ezzel teljes összhangban való működés kialakításáig vezető úton.

Conception-Álom

Megkeressük, miről szól a társaság. Ennek keretében először a tulajdonos(ok) személyes küldetését, ill. a társaságra vonatkozó álmukat határozzuk meg, majd segítünk megtalálni a mindenki számára inspiráló, közös küldetést.

Clairvoyance-Tiszta küldetés

Kibontjuk a társaság BluePrint-jét. A Küldetése mellett segítünk meghatározni a társaság értékrendjét, erőforrásait, és szükségleteit.

Created mission-Élő küldetés

Kidolgozzuk a küldetés élővé tételének módját. Meghatározzuk és bevezetjük azokat a módszereket, amivel a társaság biztosítani tudja, hogy folyamatosan a küldetése szellemében működjön.

Consonancy-összhang

Kidolgozzuk mindazokat a kontroll mechanizmusokat, amik megteremtik a folyamatos összhangot a társaság működő (élő) küldetése, kultúrája, stratégiája és image-e között.

Kiegészítő szolgáltatások

Küldetés felismerés

Felmérjük, hogy a társaság küldetése mennyire „tiszta”, mennyire „élő” mind a társaság munkavállalói és partnerei, mind az ügyfelei számára.

Team küldetés-coaching

Segítünk a társaság munkavállalói számára meghatározni személyes küldetésüket, majd megteremteni a közös motivációt a társaság küldetéséhez való kapcsolódáshoz.

Business coaching

Segítünk a társaság munkavállalói számára annak kialakításában, hogy személyes küldetésüket minél jobban megélhessék a társaság küldetéséhez való kapcsolódás során.